ABVV-Jongeren beweegt

Bij ABVV-Jongeren kan je terecht met al je vragen die te maken hebben met de overstap van school naar arbeidsmarkt. Je kan een afspraak maken met een jongerenmedewerker in een ABVV kantoor bij jou in de buurt. Maar we kunnen ook zomaar bij jou aan de schoolpoort staan om eens aan jou te vragen hoe jij je toekomstige job ziet. Of maak kennis met ons op een beurs of een festival, daar zijn we ook regelmatig te vinden. ABVV-Jongeren beweegt, luistert en komt voor je op indien nodig!

Beurzen en festivals

ABVV-Jongeren staat op beurzen en festivals. Je vindt ons op de SidIn beurzen, op Pukkelpop en op de Student Welcome’s, om er een paar te noemen. Daar kan je kennis met ons maken en alle info krijgen die je wilt over bijvoorbeeld je jobstudentencontract, je loon of een studiebeursaanvraag.

Acties

Wij voeren actie als het nodig is, soms alleen, soms samen met de andere vakbonden. De Wet Peeters bijvoorbeeld pakt voor veel jongeren nadelig uit, kijk alleen maar naar de verlaging van de jongerenlonen. Tegen dit soort onrechtvaardige maatregelen komen wij in actie. Zodat ook jongeren een eerlijk loon krijgen voor het werk dat ze doen, dat het werk werkbaar is en dat er een faire pensioensleeftijd is afgesproken.

Gerelateerde nieuwsberichten

Zomeractie ABVV-jongeren

15-03-2018|

WIJ ZIJN GEEN FACTUURGENERATIE Op dinsdag 14 juni lanceerden ABVV-Jongeren, Joetz en Jongsocialisten de website www.factuurgeneratie.be. Op deze website kan je berekenen wat het beleid van de huidige regering jou kost. Jongeren konden langskomen op de [...]